GLOBAL SEARCH

لیست گروه
ملحق شدن به ليست پستى
با عضویت در ليست پستى ما شما از اخبار نواوری ها و عرضه های جدید مطلع میشوید



Promotie gazduire web
به رفيقتان بگویید
به رفيقتان در مورد وبسایت ما بگویید. اطلاعات ذیل را پر کنید و ما نامه ای با توضیات راجب به 1% برای دریافت کننده میفرستیم
اسم شما
اسم دوستتان
پست الکترونیکی شما
پست الکترونیکی دوستتان


ده تای اول
امار راهنما

لینکها:
گروهها:
اعضای ثبت شده:
ابونه های ليست پستى:
هیتهای بيرون رونده یگانه :
10701
795
2668
42
11376

PR امار
PR 38
PR 23

اخبار موتور جستجوی یاهو
تعویض زبان

La Imaculata - spalatorie - curatatorie haine Cluj
11073 La Imaculata - spalatorie - curatatorie haine Cluj http://www.la-imaculata.ro/ Societatea La Imaculata SRL, infiintata in anul 1998, avand ca obiect de activitate: spalatorie si curatatorie chimica ecologica a fost una dintre primele societati private din orasul Cluj Napoca cu acest specific.
Dispunem de certificarea sistemului de management al calitatii ISO9001:2008 si sistemul de management de mediu SR EN ISO14001:2005, EN ISO14001:2004.
Lucram cu utilaje profesionale de ultima generatie in domeniu, detergentii si solutiile de curatare indeplinesc cerintele impuse de normele europene, ceea ce face ca procesul de curatare, spalare, calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.
Serviciile noastre sunt oferite atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice: restaurante, hoteluri, pensiuni, cabinete medicale, echipamente de lucru pentru intreprinderi etc.
Afaceri si Comert > Textile si pielarie spalatorie   curatatorie   curatatorie chimica   curatatorie ecologica   calcare   spalatorie hoteluri   spalatorie cluj   curatatorie cluj   restaurante   pensiuni نوامبر 4, 2012 La Imaculata پست الکترونيکى یفرستید به La Imaculata

یک مرور بنویسید   به لیست مورد علاقه ام اضافه کنم   به دوستتان ارجاع کنید   گزارش دادن لینک منقطع  

Search Engine Stat:
  0
     0
     0

Bookmark at social bookmark:    del.icio.us   Digg.com   www.spurl.net   wists.com   Simpy.com   NewsVine   blinklist.com   Furl.net   reddit   Fark.com   blogmarks.net   yahoo.com
میانگین سنجش بازديد کننده ها
0.00 (از 5)
تعداد سنجش ها: 1% رای ها
سنجش ديدارگر

Other links at Afaceri si Comert > Textile si pielarie
Rochiideocazie.net va ofera rochii de mireasa, rochii de ocazie, rochii de seara, invitatii nunta, restaurante nunta si o gama larga de vestimentatii pentru mirese.
گروه:

DIOLASTILIS este marca potrivita pentru orice femeie si orice ocazie. Casa de moda DIOLASTILIS,realizeaza rochii de ocazie,rochii de mireasa,de bal si banchet;unicat,comanda si mica serie.
گروه:

Adidasi, Adidas, Nike, Puma, Lacoste, Reebok, Asics,Firmate,modele noi,cel mai ieftin!!!
گروه:

4. P
Suntem importatori directi de materiale textile decorative:perdele,draperii,draperii black-out,draperii ignifugate,materiale/stofa tapiterie,piele ecologica,plusuri tapiterie,piele naturala,fete de masa restaurant,fete de masa teflonate/bumbac/damasc,lenjerii de pat,lenjerii hotel damasc/bumbac,prosoape de baie,halate de baie,perne,pilote,huse saltea,draperii romane,perdele constanta,galerii perdele,tapet,tapet modern,ciucuri draperii,cuverturi de pat.
- Livram in tara prin curierat rapid.
گروه:

Vanzari rochii de mireasa de lux. Peste 80 modele de rochii de mireasa va stau la dispozitie, rochii de mireasa create pentru toate gusturile, pline de rafinament si eleganta pentru ca totul are o poveste.
گروه:




© Copyright 2013 Nicecoder.com. اقتدار بوسیله INDEXU | Avem gazduire web ieftina ! Servicii audit
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS