GLOBAL SEARCH

Elenco Categorie
Partecipa alla mailing list
Partecipare alla mailing list ti darą diritto a ricevere occasionali email per informarti su notizie e aggiornamenti del sito e sulle eventuali offerte speciali che potrebbero interessarvi.



Promotie gazduire web
Dillo ad un Amico
Parla del nostro sito ad un tuo amico. Compila le informazioni seguenti e noi manderemo una mail con una piccola nota al destinatario circa Top Best Sites - Web Directory.
il tuo Nome
Nome del tuo amico
la tua E-mail
Indirizzo E-Mail del


Top 10
Statistiche Directory

Link:
Categorie:
Utenti Registrati:
Partecipanti alla Mailing List:
Click unici in uscita:
10557
795
1259
20
11277

Statistiche Pagerank

Notizie da Yahoo
Cambia Lingua

Emigrare Canada Online
8978 Emigrare Canada Online http://www.emigrarecanadaonline.ro Servicii profesionale rapide si accesibile pentru emigrare in Canada. Evaluare sanse, calculare punctaj, alegerea programului de emigrare optim, intocmire cerere. Consiliere pe toata durata procesarii cererii. Viza vizita Canada. Sponsorship / Reintregirea familiei. Afaceri si Comert > Consultanta emigrare   canada   evaluare   punctaj   Quebec   Viza   emigrant   viza   vizita   certificat   selectie   emigrarea ago 12, 2011 Danciulescu Cristian
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home2/top/public_html/lib/form_validation.lib.html on line 31
invia mail a Danciulescu Cristian

Scrivi una Recensione   Aggiungi ai Preferiti   Segnala ad un amico   Segnala link non funzionante  

Search Engine Stat:
  0
     0
     0

Bookmark at social bookmark:    del.icio.us   Digg.com   www.spurl.net   wists.com   Simpy.com   NewsVine   blinklist.com   Furl.net   reddit   Fark.com   blogmarks.net   yahoo.com
Voto medio dei visitatori:
0.00 (su 5)
Numero di voti: 0 Voti
Voti dei visitatori

Other links at Afaceri si Comert > Consultanta
Fonduri Structurale, portalul tau pentru fonduri europene! faciliteaza intalnirea cererii cu oferta de consultanta in obtinerea de fonduri structurale.
Categoria:

Inova Traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri legalizate, traduceri autorizate, si traduceri de specialitate in domeniile tehnic, economic, medical si farmaceutic, marketing, publicitate, IT, intr-o larga gama de limbi, la preturi fara concurenta.
Categoria:

Pe site-ul nostru poti gasi informatii valoroase cu privire la cadite, cadite de dus sau cadite pentru bebelusi. Afla totul despre cadite si intrebuintarile ei.
Categoria:

Servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in instanta si in afara acesteia pentru persoane fizice si juridice. Servicii de mediere.
IMPORTANT: Recuperare taxe auto de prima inmatriculare si poluare.
Categoria:

TenStep Romania, reprezentanta locala a companiei americane TenStep, Inc. furnizeaza o gama completa de servicii de consultanta si training pentru Managementul Proiectelor si domeniile conexe, care acompaniaza metodologiile proprii.
TenStep este specializata in elaborarea si ajustarea de metodologii si procese de afaceri, domeniile de expertiza fiind:

Managementul Proiectelor si Programelor
Managementul Portofoliului de Proiecte
Implementarea structurilor de tip Project Management Office (PMO)
Imbunatatirea Proceselor pe baza modelului CMMI, elaborat de catre Software Engineering Institute (SEI)
Metodologiile noastre, pe care noi le denumim produsele TenStep, sunt sprijinite de un set de servicii care ajuta organizatiile din orice domeniu de activitate sa-si implementeze un sistem integrat si complet de procese pentru managementul riguros al proiectelor si programelor.

Produsele si serviciile de consultanta si training purtand marca TenStep sunt disponibile in 15 limbi de circulatie internationala, fiind oferite clientilor in prezent prin intermediul a peste 30 de birouri din lume.

Abordarea practicata de catre TenStep se bazeaza pe valoarea recunoscuta a standardelor internationale in domeniu, compania fiind prima firma romaneasca abilitata de catre Project Management Institute (PMI) ca Registered Education Provider (R.E.P.), inca din 2004.

Totodata, TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner.

Prezenta inca din 2004 pe piata romaneasca, reprezentanta locala TenStep a reusit sa castige increderea unui numar semnificativ de clienti din diferite industrii, acestia alaturandu-se celor cateva mii de organizatii din portofoliului international de clienti TenStep.
Categoria:




© Copyright 2013 Nicecoder.com. Powered by INDEXU | Avem gazduire web ieftina ! | Pizza Cluj
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home2/top/public_html/lib/misc.lib.html on line 214