GLOBAL SEARCH

Lista de categoria
Subscrever newsletter
Ao subscrever a newsletter,terá direito a receber emails informativos de notícias e actualizações do site e,todas as ofertas especiais que podem ser do seu interesse.



Promotie gazduire web
Envie a um amigo
Fale a um amigo sobre o nosso site. Preencha as informações abaixo e enviaremos para o email do destinatário uma breve nota dizendo-lhes tudo sobre Top Best Sites - Web Directory.
O Seu Nome
O Nome do amigo
O Seu Email
Email do amigo


Top 10 Lojas
Directório de estatísticas

Links:
Categorias:
Utilizadores registados:
Assinantes da newsletter:
Única saída hits:
10683
795
2608
38
11363

Pagerank estatísticas
PR 38
PR 23

Mudar idioma

Bijuteria Online- Magazin de bijuterii
8929 Bijuteria Online- Magazin de bijuterii http://www.bijuteriaonline.ro Bijuteria online este un magazin virtual ce va ofera Bratari, Brelocuri chei, Butoni Camasa, Cercei, Clame par, Inele, lantisoare cu pandativ, bijuterii argintate. Comanda cum si beneficii, Clame par, Inele, lantisoare cu pandativ, bijuterii argintate. Comanda cum si beneficiaza de reducerile noastre.aza de reducerile noastre. Afaceri si Comert > Magazine On-Line bijuterii   bijuterie   bijuterii online   bratari   brelocuri   butoni   cercei   clame   inele Ago 10, 2011 Florin Envie email para Florin

Escrever comentário   Adicionar Favoritos   Recomendar a um amigo   Relatar erro no link  

Search Engine Stat:
  0
     0
     0

Bookmark at social bookmark:    del.icio.us   Digg.com   www.spurl.net   wists.com   Simpy.com   NewsVine   blinklist.com   Furl.net   reddit   Fark.com   blogmarks.net   yahoo.com
Média de classificação de visitantes
0.00 (fora de 5)
Número de classificações: 0 votações
Pontuação Visitantes

Other links at Afaceri si Comert > Magazine On-Line
Magazin online instalatii termice si sanitare. Informatii detaliate despre centralele pe lemne, peleti sau rumegus. Comenzile pentru centrale termice se pot face atat telefonic cat si online.
Categoria:

Magazin online de ceasuri. Oferim ceasuri superbe pentru barbati, pentru femei si pentru copii. Marci cunoscute precum: Casio, Timex, Fossil, Swatch, Sector, Diesel, Tommy Hilfiger etc. Vizitati-ne pentru mai multe detalii!
Categoria:

Intrati pe un site cu vanzari on line,livrare rapida,aici puteti gasi calculatoare si tot ce tine de calculatorul dumneavoastra personal,dar si rame foto,imprimanta,lcd,jocuri,antivirus, console,laptopuri,mp3,mp4 etc
Categoria:

Siteul nostru comercializeaza pe comanda o gama variata de modele de rochii de ocazie: rochii de seara, rochii de nasa, rochii pentru soacre, rochii pentru banchet, rochii pentru revelion sau pentru orice alt eveniment. Rochiile sunt importate din SUA si sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate: matase naturala, tulle, taffta, ciffon, organza, matase satinata, satin, voal, brocart, accesorizate cu paiete, strasuri aplicate manual.
Categoria:

Magazinul online FanCumparaturi.ro a fost creat deoarece exista o cerere uriasa pe internetul romanesc pentru preturi mici. Sute de magazine online in spatiul virtual romanesc, cu preturi medii sau mari. In aceasta idee, FanCumparaturi.ro a fost lansat pentru a schimba total peisajul romanesc in mediul virtual.Cu produse importate din Japonia, Coreea de sud si China, avem cele mai mici preturi existente in Romania.
Peste 2000 de produse cu preturi mici te asteapta. Peste 60 de categorii de produse : de la telefoane la bijuterii. Orice iti doresti, gasesti pe FanCumparaturi.ro. Peste 400 de produse care sunt UNICE in Romania.
Te asteptam cu preturi mici, produse de calitate si promotii create special pentru TINE !
Suntem echipa care a construit site-ul www.FanCumparaturi.Ro si care are in acest moment peste 2000 produse active din diverse domenii.
Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram si clientii pe care ii pastram prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).
In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 4000 de persoane iar baza de date numara peste 5000 de clienti.
Cautam solutii si dezvoltam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la rezultatul/produsul dorit.
- Notificare eMail: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.
- Stocuri ONLINE: Am implementat afisarea stocurilor ONLINE in timp real pentru ca si clientul sa fie cat mai informat cand face o comanda, sa isi rezerve produsul in timp real.
- Costuri de livrare in timp real: Se afiseaza in timp real in cos in functie de adresa/localitate/judet costul transportului (se estimeasa chiar si greutatea produselor din cos).
- Mesagerie online: Suntem MEREU online pentru si in slujba clientului.
- Comanda online: Am redus comanda online la numai 5 pasi care se parcurg in MAXIM 50 secunde. Comenzile se preiau foarte rapid !
Dragi clienti, va multumim sincer pentru increderea dumneavoastra, punem mare pret pe acest lucru si vom incerca continuu sa fim mai buni.
Categoria:




© Copyright 2013 Nicecoder.com. Powered by INDEXU | Avem gazduire web ieftina ! Servicii audit
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS