GLOBAL SEARCH

Daftar Kategori
Bergabung Mailing List
Bergabung dengan Mailing List anda akan menerima email berkala yang menginformasikan anda berita dan pembaharuan tentang website dan penawaran khusus yang mungkin menarik.



Promotie gazduire web
Beri tahu Teman
Beri tahu teman tentang website kami. Isi semua informasi berikut dan kami akan mengirim email tentang catatan singkat Top Best Sites - Web Directory kepada penerima.
Nama Anda
Nama Teman
Email Anda
Email Teman


10 Teratas
Direktori Statistik

Total Link:
Kategori:
User Terdaftar:
Berlangganan Mailing List:
Hits Keluaran Unik:
10557
795
1188
20
11277

Statistik Halaman Nilai

Berita dari Mesin Pencarian Yahoo
Ubah Bahasa

Cea mai mare diversitate de globuri pamantesti de pe piata
11034 Cea mai mare diversitate de globuri pamantesti de pe piata http://www.magazinuldegloburi.ro/ Aici vei gasi globul pamantesc ideal care sa corespunda tuturor nevoilor tale. Magazinul de Globuri va propune idei de cadouri fie ca sunt cadouri pentru copii sau cadouri business. Putem sa-ti garantam ca aici gasesti cea mai mare diversitate de globuri pamantesti de pe piata. Distribuim in mod direct globurile pamantesti ale celor mai importanti producatori mondiali tocmai pentru a-ti putea oferi globuri pamantesti de calitate superioara la preturi cat mai competitive. Afaceri si Comert > Magazine On-Line Globuri pamantesti   globuri   material didactic   dotari scoli   cadouri business   cadouri de afaceri   cadouri copii   cadouri de lux   idei cadouri   stiefel   zoffoli   stellanova   replogle Okt 6, 2012 Andra Cristoltan
Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home2/top/public_html/lib/form_validation.lib.html on line 31
Kirim email ke Andra Cristoltan

Tulis Ulasan   Tambahkan ke My Favourite   Tujukan kepada Teman   Laporkan Link Rusak  

Search Engine Stat:
  0
     0
     0

Bookmark at social bookmark:    del.icio.us   Digg.com   www.spurl.net   wists.com   Simpy.com   NewsVine   blinklist.com   Furl.net   reddit   Fark.com   blogmarks.net   yahoo.com
Rata-rata Penilaian Pengunjung
0.00 (diatas 5)
Jumlah penilaian: 0 Suara
Penilaian Pengunjung

Other links at Afaceri si Comert > Magazine On-Line
ProfesionalCosmetics.ro- Specialistul tau in frumusete. Magazin online cucele mai bune produsele profesionale pentru ingrijirea si frumusetea ta.Cosmetice profesionale pentru par, ten, corp, epilare, bronzare, baie&spa,unghii, make-up.
Kategori:

Bine aţi venit în magazinul online de cadouri romantice, personalizate şi haioase. La noi veţi găsi cadouri erotice, cutii cu surprize romantice, jucării de pluş, suveniruri, bijuterii. Livrare rapidă pe toаtă Româniа și ambalare gratuită!
Kategori:

Un site ce prezinta modele de adidasi pentru femei si barbati. Oferim adidasi de dama pentru alergat in ton cu noua moda, adidasi si tenisi barbatesti de la diverse marci renumite.
Kategori:

Magazinul online FanCumparaturi.ro a fost creat deoarece exista o cerere uriasa pe internetul romanesc pentru preturi mici. Sute de magazine online in spatiul virtual romanesc, cu preturi medii sau mari. In aceasta idee, FanCumparaturi.ro a fost lansat pentru a schimba total peisajul romanesc in mediul virtual.Cu produse importate din Japonia, Coreea de sud si China, avem cele mai mici preturi existente in Romania.
Peste 2000 de produse cu preturi mici te asteapta. Peste 60 de categorii de produse : de la telefoane la bijuterii. Orice iti doresti, gasesti pe FanCumparaturi.ro. Peste 400 de produse care sunt UNICE in Romania.
Te asteptam cu preturi mici, produse de calitate si promotii create special pentru TINE !
Suntem echipa care a construit site-ul www.FanCumparaturi.Ro si care are in acest moment peste 2000 produse active din diverse domenii.
Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram si clientii pe care ii pastram prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).
In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 4000 de persoane iar baza de date numara peste 5000 de clienti.
Cautam solutii si dezvoltam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la rezultatul/produsul dorit.
- Notificare eMail: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.
- Stocuri ONLINE: Am implementat afisarea stocurilor ONLINE in timp real pentru ca si clientul sa fie cat mai informat cand face o comanda, sa isi rezerve produsul in timp real.
- Costuri de livrare in timp real: Se afiseaza in timp real in cos in functie de adresa/localitate/judet costul transportului (se estimeasa chiar si greutatea produselor din cos).
- Mesagerie online: Suntem MEREU online pentru si in slujba clientului.
- Comanda online: Am redus comanda online la numai 5 pasi care se parcurg in MAXIM 50 secunde. Comenzile se preiau foarte rapid !
Dragi clienti, va multumim sincer pentru increderea dumneavoastra, punem mare pret pe acest lucru si vom incerca continuu sa fim mai buni.
Kategori:

In oferta noastra gasiti o gama larga de decoratiuni interioare, accesorii telefoane/tablete, bijuterii, ceasuri de perete, rame foto.
Kategori:




© Copyright 2013 Nicecoder.com. Didukung Oleh INDEXU | Avem gazduire web ieftina ! | Pizza Cluj
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home2/top/public_html/lib/misc.lib.html on line 214